Fortællere fylder herregård med gode historier

Pressemeddelelse 28-06-2023

Fortællefestival Vestjylland har programmet klar til årets festival, der finder sted 9. – 10. september på herregården Nørre Vosborg ved Vemb i Vestjylland

29 fortællere bidrager med historier, myter, skrøner og eventyr, når Fortællefestival Vestjylland byder indenfor på Herregården Nørre Vosborg ved Vemb i Vestjylland i dagene 9. – 10. september 2023.

Festivalen har netop sendt årets program i trykken, og allerede nu kan man finde det på hjemmeside www.vestjyske-fortaellespor.dk

Fortællefestival Vestjylland fandt sted første gang i 2006 og har efterhånden udviklet sig til en af årets vigtigste begivenheder, når det gælder mundtlig historiefortælling i Danmark.

Temaet for årets festival er ”Brydninger”, og det giver plads til dramatiske historier, baseret på virkelige begivenheder, men også vilde og vovede eventyr, finurligheder, fællessang og meget mere.

”Fortællerne på festivalen er en blanding af amatører, semiprofessionelle og professionelle, men vi lægger vægt på, at alle har et højt niveau og kan fortælle historier, som berører, underholder eller på andre måder giver publikum en oplevelse, ” siger formanden for Vestjyske Fortællespor, Nina Stenhøj.

Frivilligtimer og fondsstøtte

Foreningen Vestjyske Fortællespor står for det kunstneriske og praktiske arrangement af festivalen. Bestyrelsen og andre frivillige lægger årligt anslået over 500 frivilligtimer i at få festivalen tilrettelagt, finansieret og afviklet.

Festivalen har i år indtil videre fået tilsagn om støtte fra Jyllands-Postens Fond, Ulfborg Sparekasses Fond, Fonden Nørre Vosborg, Færch Fonden, Statens Kunstfond, Fondet for Dansk-Islandsk Samarbejde og Skive Kommune. Desuden stiller Holstebro Kommune og Sonning Fonden hver et beløb som underskudsgaranti.

Det koster 200 kr. for en dagsbillet til festivalen og 300 kr. for weekendbillet. I grupper over 10 personer er prisen 125 kr./person (dagsbillet). Børn og unge under 18 år kommer gratis ind.

For yderligere oplysninger om Fortællefestival Vestjylland

Kontakt formanden for foreningen Vestjyske Fortællespor Nina Stenhøj på                nina.stenshoj@gmail.com  eller 30 50 30 56

Læs mere på hjemmesiden:  www.vestjyske-fortaellespor.dk

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/FFVestjylland/

Om admin

Vestjyske Fortællespor er den forening, som står bag Fortællefestival Vestjylland på Nr. Vosborg. Den største årlige begivenhed er festivalen i september, men i februar afholder foreningen også seminar for medlemmerne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.